Červenec 2007

Berlin.berlin-foto =)

30. července 2007 v 18:55 | Valentina |  ♥Berlin,berlin♥
Tiez super seriallll :P

Zivotopis Rene Steinke ♥

30. července 2007 v 18:45 | Valentina |  ♥♥♥Kobra11♥♥♥

René Steinke - Tom Kranich

Východoberlíňan René Steinke se narodil 16.11.1963 a rodnému městu dodnes zůstal věrný. V Berlíně bydlí i jeho oba rodiče, jeho sestra bydlí v Münsteru. Nyní žíje sám. Se svou, dnes již bývalou, přítelkyní Anke se pozešel. Vystudoval hereckou školu Ernsta Busche, poté hrál dva roky v divadle. Také si zahrál menší role v seriálech Hlídka, Volejte policii 110 a Rodina k zulíbání. Role, která ho měla postavit, byla až postava vrchního komisaře Toma Kranicha v Cobře 11. "Je to fyzicky náročnější než divadlo, protože se aktivně účastníme mnoha akčních scén. Baví nás to a na place jsme jako malí kluci". Pochvaluje si svou roli René, ale zároveň odvážně a opovážlivě dodává: "... za rolí v seriálu jsem se nehnal stůj co stůj. Nestal jsem se hercem, abych se zapsal do dějin jako seriálový hrdina." Hrát dalničního policistu je pro herce velká zkušenost."Pracoval jsem pro televizi hodně, ale seriál s týdení sledovaností šest milionů diváků (v Německu) je něco úplně jiného" To pro Reného znamená vstávat v sedm hodin ráno, protože natáčení často začíná už v devět. René je sportovně založený, velice rád hraje fotbal a tenis, potápí se a dělá paragliding. Kromě toho rád čte, nejraději biografie, krimi a knihy o psychologii.

TOM KRANICH se poprvé Cobře 11 objevil v pilotním filmu IV. série "Pekelná jízda na dálnici A4." Do seriálu nastoupil po odchodu Marka Kellera, který své účinkování ukončil divácky atraktivním způsobem: smrtí. Tom je v seriálu elegantní, ovšem v jeho povaze je i výbušnost, která ho občas přivede do pěkné šlamastiky. O rozdílu mezi Tomem a Semirem René říká:"Semir je ten, který najdřív přemýšlí a pak střílí. Tom nejdřív střílí a pak přemýšlí zda to bylo správné."


Pre Petu za spriatelenie

30. července 2007 v 16:18 | Valentina |  ♥Za spriatelenie♥

Za 34.bleskovku

30. července 2007 v 16:10 | Valentina |  ♥♥vase diplomy♥♥

Zivotopis Christian Oliver =)

30. července 2007 v 15:53 | Valentina |  ♥♥♥Kobra11♥♥♥
životopis"
Jméno:Christian Oliver

Datum narození: 3.3.1972

Místo narození: Cella, Německo

Žil: ve Frankfurtu nad Mohanem

Christian Oliver, se narodil 3. března 1972 ve městě Celle v Německu. Vyrůstal ve Frankfurtu nad Mohanem a později odjel do Los Angeles studovat herectví. V USA dostal roli například ve filmu "American Schrimps" nebo v seriálu V.I.P., kde hrál po boku Pamely Anderson. V Německu si zahrál například ve filmech "Romantic Fighter", "Zwei Schwestern", nebo "Schlaf mit meinem Mann". Také jsme ho mohli vidět v romantické komedii "Eat Your Heart Out", v seriálu "Baby-sitter's Club" nebo v celovečerním filmu "A light In The forrest" a v thrilleru "Kept". Christian mluví německy, anglicky a francouzsky, vlastní také svůj oděvnický podnik. Nejraději má adrenalinové sporty, zejména potápění, sky-diving a snowboarding. Také rád cestuje a poznává nová místa a lidi. Navštívil například Afriku, Tahiti nebo Indii. Rád hraje fotbal, plachtí a trénuje box. Má pestrou paletu zájmů a koníčků - maluje, fotografuje, vaří a poslouchá hudbu. Nesnáší namyšlené lidi, ale sám uznává, že je někdy až moc upřímný a to ho někdy může dostat do problémů. První polibek prý dostal, když kdysi hrál s kamarády "flašku". Jan Richter je náhradníkem Toma (Reného Steinkeho), který již své účinkování v Kobře 11 ukončil v epizodě s názvem "Rozloučení"... Poprvé jsme ho mohli vidět v pilotním filmu "Křest ohněm", který jako první odvysílala TV Nova dne 7.9.2003, zatímco němečtí diváci na něj museli čekat o čtyři dny déle. Jan je policistou tělem i duší - žádné pronásledování se mu nezdá příliš bláznivé, žádná akce dost rychlá a žádné prostředky k dopadení vrahů a vyděračů dost dobré. Má dost vysoko hladinu adrenalinu v krvi a je výborný řidič.

Zajímavosti: mluví německy, anglicky, francouzsky, rozumí módě - vlastní oděvní firmu značky Enhale.

Zájmy a záliby: potápění, snowboarding, skydiving, cestování - byl v Africe, v Indii a na Tahiti

Co na sobě nemá rád: příliš velkou upřímnost

Filmografie:

"The Good German" (2006)

"Subject Two" (2005)

"Alarm für Cobra 11" (2002-2004)

"Frostbite" (2004)

"A Light in the Forest" (2002)

"Ablaze" (2001)§

"Schlaf mit meinem Mann" (2001)

"Kept" (2001)

"Romantic Fighter" (1999)

"Götterdämmerung - Bombs Under Berlin" (1999)

"Eat Your Heart Out" (1997)

"Two Sisters" (1997)

"The Baby Sitters Club" (1995)
"Saved by the Bell: The New Class"

34.bleskovka

30. července 2007 v 13:28 | Valentina |  ♥♥Bleskovky♥♥
1.Awoj
http://babskysvet.blog.cz/0707/anketa-o-naj-blog-leta-hlasuj#komentare KOLKE BOLI TVOJE HLASY?????? som tak ako Valentína
3.papa potom dam vediet ked budu diplomy =)
4.Co ces na diplom?

Foto K11

28. července 2007 v 10:42 | Valentina |  ♥♥♥Kobra11♥♥♥

Moe diplomy z bleskoviek

27. července 2007 v 20:44 | Valentina |  ♥♥moje diplomy♥♥
Oooooo dakujem su klasne a hlavne K11 :-* =)

Moj druhy blog!!!

25. července 2007 v 19:59 | Valentina |  ♥Moj blog♥
Cawte mam druhyyyyyyy blog a to je www.valentinaasimka.blog.cz a tento blog vlastni aj Simka =)

Pre Liden =)

25. července 2007 v 19:49 | Valentina |  ♥Za spriatelenie♥
Tento blog vlastni Liden a najdete tam serialy ako K11,Komisar rex,Berlin Berlin......je to tam super urco sa kuknite =) www.liden.blog.cz

2.Retazak

24. července 2007 v 18:25 | Valentina |  Retazaky
  1. Co uděláš když....

  1. Co uděláš, když jseš u někoho na návštěvě, povede se ti rozlít hrníček s pitím a nikdo si toho nevšimne?
    nwm daco urobim asi to zakryjem
  2. Co uděláš, když tě někdo dobře setře?
    :D
  3. Co uděláš, když nastoupíš do autobusu a najednou zjistíš, že nemáš peníze a za tebou stojí hodně lidí.
    no vystupim :D
  4. Líbí se ti tenhle řetězák?
    jj
  5. Chceš pokračovat?
    jj
  6. Tak dobře, stejně s tím nic neuděláš.
    jj
  7. Co děláš, když venku prší?
    som doma na pc a pri tv
  8. Co děláš, když ve škole dostaneš za 5?
    nedostavam petky
  9. Co uděláš, když ti ujede dopravní prostředek, kterej tě má přepravit do školy?
    ja chodim autom...
  10. Tak teď už dám pokoj… nebo chceš pokračovat?
    ok ale cem
  11. Ok… ať už yo nebo ne, prostě konec. Teď jenom napiš 5 konkrétních blogů, který si may tenhle řetězák udělat.
  12. KTO CE

Plsssssssssssssssik =)

23. července 2007 v 21:48 | Valentina |  ♥Moj blog♥
Plsik ludkovia dajte mi hlasik a dam vam aj diplom ak chcete =)

Za bleskovkuuuuuuuuuuuuuu

23. července 2007 v 21:43 | Valentina |  ♥♥vase diplomy♥♥
Tu je =)

Farebne...

23. července 2007 v 19:28 | Valentina |  ♥Colorfull♥

Colorfull

23. července 2007 v 15:42 | Valentina |  ♥Colorfull♥


Bleskovka

23. července 2007 v 11:27 | Valentina |  ♥♥Bleskovky♥♥
1.Ako je u vas?
2. Ako sa mas?
3.Pls hlasuj za mna na www.babskysvet.blog.cz a je to tam druhy clanok od vrchu a som tam ako Valentina a na www.petramichalcova.blog.cz tam je to od spodu piaty clanok
KOLKE BOLI TVOJE HLASY???

2.zahlavia

22. července 2007 v 14:00 | Valentina |  ♣Zahlavia na objednavku♣

Za 32.bleskovku =)

22. července 2007 v 12:08 | Valentína |  ♥♥vase diplomy♥♥

32.bleskovka

21. července 2007 v 14:25 | Valentína |  ♥♥Bleskovky♥♥
1.Kto je na obrazku???
2.Ako sa mas?
3.Pls hlasuj za mna na www.petramichalcova.blog.cz od spodku je to piaty clanok som tam vo finale =) a kolky bol tvoj hlas???
4.A tu www.zabav.blog.cz tam je to od spodu stvrty clanok a som tam ak Valentina kolky bol tvoj hlas???
5.Mozem dat na diplom maciatko???

Moje colorky =)

20. července 2007 v 18:56 | Valentína |  ♥Colorfull♥